Menu Sluiten

Ringmappen


Ringmappen

Informatie over online ringmappen kopen.

Een ringmap, ringband of ordner is een map van hard karton, dat meestal met pvc-kunststof is overtrokken of met papier omplakt, met erin een mechanisch klemsysteem van twee of meer ringen. De banden kunnen allerlei kleuren of soorten opdruk hebben, met of zonder afbeeldingen.

Het mechaniek kan zowel van staal als van kunststof zijn. Aan beide einden van het ringsysteem zitten bij massaal geproduceerde ringbanden vaak hendeltjes waarmee dan het openen en sluiten van de ringen bediend kan worden.

Met een ringband bewaar je je papieren gemakkelijk en overzichtelijk.

Een ringmap wordt beschouwd als de klassieker op het gebied van opbergmappen.

Er zijn verschillende soorten ringmappen op de markt, maar ze dienen allemaal hetzelfde doel – het opbergen en beschermen van uw belangrijke documenten. De meeste van deze ringmappen zijn uitgerust met metalen ringen in verschillende maten om u te helpen uw papier en vellen op orde te houden.

De maat van een ringmap verwijst meestal naar de breedte van de metalen ringen en niet naar de werkelijke maat van de band. Ringmappen met ronde ringen of kruisringen hebben meestal een reeks platte ringen die op gelijke afstand van elkaar rond de ring zijn aangebracht.

Dit zijn de meest gebruikte bindwijze.

Aangezien ringmappen voor vele doeleinden inzetbaar zijn, bestellen veel bedrijven en particulieren online hun ringmappen.

In het recente verleden is er een toenemende trend geweest om online ringmappen te kopen van verschillende fabrikanten. Dergelijke ringmappen zijn verkrijgbaar tegen een prijs die extreem laag is in vergelijking met hun tegenhangers.

Info over ringmappen

Bericht over Ringmappen

Wat kunnen we nog vertellen over ringmappen online kopen.

Als u ringmappen van welke soort dan ook voor eigen gebruik moet bekijken, kunt u ze ook online kopen.

Er zijn verschillende bedrijven die een breed scala aan maten, vormen en kleuren ringmappen online aanbieden.

Dit maakt het gemakkelijk voor u om uw ringmappen naar keuze te bekijken zonder dat u naar een fysieke winkel hoeft te gaan.

Ringmappen hebben insteekhoezen aan de buitenkant en op de rug, zodat iedereen ze snel en gemakkelijk kan voorzien van  een aankleding in een bepaalde huisstijl of andere personalisatie.

Meer info over ringmappen nu op www.calipage.be.

Tags

Archiveren Ringmappen | Kantoormateriaal Ringmappen Uit Karton | Kantoormateriaal Ringmappen Uit Kunststof | Kantoormateriaal Ringmappen | Klasseren Ringmappen | Leveranciers Personaliseerbare Mappen | L |