Menu Sluiten

Facility


Facility

Wat is facility.

Facility in een onderneming regelt het huishouden van een bedrijf. En zorgt ervoor dat alle diensten en middelen of faciliteiten ter beschikking zijn zodat de medewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren.

Facility regelt de organisatie en aankoop van catering, de beveiliging, de schoonmaak en de aankoop van kantoormateriaal met al zijn aanverwanten.

Facility binnen het bedrijfsleven omvat de planning en organisatie en volgt de activiteiten op rond bestellen van kantoormateriaal, schoonmaak, groenbeheer, catering envending, handyman services, receptie, en algemeen onderhoud van kantoormateriaal en kantoormeubilair.

De term facility management, ook wel facilitaire dienstverlening genoemd, wordt binnen de bedrijfswereld maar al te vaak gebruikt, maar wat houdt die term nu juist in. Volgens het woordenboek betekent facility management het uitvoeren en organiseren van logistieke en huishoudelijke taken als opslag en distributie van goederen, bevoorrading, schoonmaken en onderhoud en het verzorgen van maaltijden.

Een facility manager organiseert de diensten op één site of op diverse sites, op vaste basis of projectmatig, binnen de vastgestelde budgetten, volgens een voorgeschreven werkorganisatie en werkprogramma en andere overeengekomen afspraken.

Info over facility

Notie over Facility

Wat kunnen we nog vertellen over facility.

Een Facility Manager kan werkorganisaties bedenken, uitschrijven, optimaliseren, in nauwe samenspraak met de klant, en deze na goedkeuring, in de betrokken organisatie implementeren.

Tegenwoordig bestellen veel bedrijven producten en diensten aanverwant aan facility online of via een webshop.

Meer info over facility nu op www.calipage.be.

Tags

Afvalbeheer Kantoor | Afvalbeheer Online | Catering Online | Elektro Online | Facility Afvalbeheer | Facility Catering | Facility Elektro |