Menu Sluiten

Printpapier


Printpapier

Informatie over online printpapier kopen.

Printpapier is er in verschillende soorten en kwaliteiten voor verschillende toepassingen. Er zijn veel soorten en kwaliteiten printerpapier.

Printpapier kopen is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat u uit elke printer de beste afdrukkwaliteit krijgt. De meeste printers en papierhandelaren hebben complete sets van verschillende soorten printpapier, hoewel niet al deze leveranciers dezelfde tarieven en diensten bieden.

Online printpapier kopen kan een tijdsbesparing zijn voor mensen die veel printpapier nodig hebben voor bepaalde projecten, maar geen tijd hebben om daarvoor te gaan winkelen. Online printpapier kopen bespaart mensen tijd en geld en maakt het gemakkelijk voor hen om de items die ze nodig hebben te bestellen.

De witheidsgraad van papier wordt uitgedrukt in de CIE waarde.

Er bestaan meerdere witheidsklassen die allen verschillend zijn.

Het gewicht van papier wordt uitgedrukt in het aantal gram per vierkante meter. De gladheid van papier kan verschillen van heel ruw tot heel glad. De gladheid van het papier heeft invloed op de afdrukkwaliteit.

Indien je milieuvriendelijk papier online wenst aan te kopen, dien je rekening te houden met labels en keurmerken.

Veel voorkomende soorten printpapier zijn glanzend, mat, halfglanzend, ruw en ultraglanzend.

Glanzend papier heeft een hoge glans, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor het oog.

Mat papier is halfglanzend en heeft geen glanzende afwerking.

Ander courant gebruikt printpapier is schrijf- en drukpapier, dat wordt gebruikt om brieven en documenten te schrijven. Andere populaire soorten printpapier zijn onder meer bankpostpapier, bankpostcoating en bankpostkarton.

Printpapier voor inkjetprinters zal een dunne laag, ook wel de coating genoemd, hebben die zorgt dat de inkt die op uw printpapier is aangebracht niet kan uitlopen.

Inkt die aangebracht is op printpapier specifiek voor inkjet droogt daarbovenop sneller op, dus de algemene risico van uitlopende inkt of vlekken verkleint daarmee enorm.

Indien u afbeeldingen in hoogwaardige kwaliteit wil printen, kan u het beste printpapier kopen dat voor inkjetprinters bestemd is.

Info over printpapier

Data over Printpapier

Wat weten we nog over het online kopen van printpapier.

Printpapier voor laserprinters kan men herkennen aan de spierwitte kleur en enorme gladheid. 

Op het printpapier dat voor laserprinters ontwikkeld is, komen kleuren het beste uit, sinds deze in de hoogste kwaliteit kunnen geprint worden.

Indien u beslist om printpapier te kopen om fotos op te printen, raad men speciaal foto printpapier aan. Dit printpapier is meestal glanzend zodat een glazen kader niet automatisch nodig is.

Meer info over printpapier nu op www.calipage.be.

Tags

Black Label Zero Printpapier | Epson Inktlinten | Excellence Printpapier | Gamma Printpapier | Inktlinten Online Bestellen | Inktlinten Printers | Inktlinten |